Tredje dagen!

Hej gott folk! Då var det återigen dags att uppdatera er där hemma :)
Idag vaknade vi tidigt som vanlig, iaf jag och philip ;) Vi tog ett dopp i poolen och åt sedan en god frukost. Vi blev lite sena till bussen också, jag phlip och adrian, var inte så populärt, men sådant som händer och nu lär det inte hända i fortsättningen!!

Förutom att vi skulle till stranden som jag skrev igår, så besökte vi även en katolsk skola, med nunnor! Det var häftigt att se. Tyvärr fick inte så mycket information om denna skola, det var en utav nunnorna som pratade litegrann bara. Sedan gick alla till stranden. Det var sjuka vågor som alla plaskade i ;) Det var riktigt roligt.
Efter att vi ätit lunch så skulle vi sedan bege oss mot en annan strand, men tyvärr så kom vi inte enda fram för att de som kör iförväg ringde och sa att det hade hänt lite saker på vägen som gjorde att det inte var säkert att åka dit. Så vi åkte istället hem till hotellet.

Tycker att alla har fått färg idag, speciellt i ansiktet, alla är vi lite röda, men bruna lär vi bli ;)
Nu på kvällen så har vi tagit det lungt och sedan arbetat i lite smågrupper, vi gick igenom vad vi gjorde under dessa tre dagar och fördjupat oss lite i vissa frågor. Ganska så interssant faktiskt!

Tänkte att jag lägger upp lite mer bilder från gårdagen och sedan lite från idag. Vi börjar med gårdagen:

Lite från igår..


Tyvärr är det problem med att lägga upp bilder, så får lägga upp en annan dag.

Nu är det dags att sova! Blir att gå upp tidigt imorgon och träffa elever och lärare från två olika skolor, arbeta om miljö och om demokrati och mänskliga rättigheter!
Godnatt!!

Ciao/F


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0