Tre byar idag!!!

hooola!!

Idag har vi åkt mycket buss! Vi har besökt tre olika byar! Vi var och kollade på mayatempel och fick en visning på ett museum. Det var väldigt intressant och häftigt att se. Otroligt att de kunnat hitta så mycket småsaker och även dessa stora templen. Vi fick se bilder på skelett som var över 1000 år gamla, mannen som låg där hade blivit bunden i både fötter och händer för att sedan bli levande begravd tillsammans med 40 barn och kvinnor.
Vi åt lunch på en otroligt god restaurang, det blev lasange som var väldigt god! Godaste maten på hela resan.
Efter lunchen besökte vi två byar och var på marknad. Samma saker överallt :P Men billigt!

Igår var vi Vera Paz. Vi var på besök hemma hos borgmästaren. Vi lämnade över en laptop och pengar som alla på skolan hade samlat ihop. Våran önskning var att det skulle gå till den svårt skadade skolan i byn. Skolan skadades svårt efter jordskredet i november.

Känns som det blir mindre och mindre text, men långa dagar gör att man inte orkar skriva hur mycket som helst på kvällen.
När vi kommer hem så kommer vi ha en presentation om hela resan vi kommer att berätta om alla våra upplevelser. Ett P-100 arbete för några utav oss. Mer info om detta längre fram..

Dags att sova!!
Buenas noches/F

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0