Dag 12!

Hola!

Gårdagen började med att packa en liten väska med lite kläder, det var dags att byta boende för en natt! Vi åkte till ett lyxhotel som hette Royal de Cameron. Helt otroligt fint! Vi började med en lunch på en utav restaurangerna och sedan blev det bad och lite räddningsövningar!
Idag har vi också ägnat dagen åt livräddning i vatten. Vi fick lära eleverna och lärarna härifrån HLR, och hur man ska rädda någon i nöd i vatten.
De lärde sig riktigt fort och var duktiga :) Lite skrämmande att vissa lärarna inte kunde HLR, otroligt att de inte fått en kurs i det förut..
Hotellet låg ca 2 timmar ifrån San Salvador och man fick se mycket under bussresan, väldigt fattiga byar och små "hyddor" som låg precis vid den stora vägen med väldigt mycket trafik. Hundar gick lösa, barn som satt alldeles för nära vägen och och massa skräp överallt..

Alla är trötta och det blir till att lägga sig tidigt ikväll. Alarmet är står på 06:45 och bussen går 8:00. Det blir en lång dag imorgon med en välkommsfest på den nya skolan vi ska besöka och sedan blir det ett möte med borgmästaren!

Godnatt Sverige!

Ciao/F


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0