Åttonde dagen!

Hej allesammans! Återgen dags för en uppdatering! :)

Idag var det dags för kamp! Sverige - El Salvador!! Fotboll är något som intresserar de flesta här i El Salvador, så idag var det dags att visa vilka som regerar, Sydamerika eller europa!
Vi kom till en stor park som innehöll flera olika fotbollsplaner, tyvärr var det inte så mycket gräs utan mer sand.. Vi fick bara gilla läget och ta det som det var.
Första matchen innehöll inte särkillt mycket strategi, försöka försvara oss så mycket som möjligt eftersom vi inte hade en aning om hur duktiga de skulle vara. Vi förlora matchen med 2-1.. Målskytt på straff; Fredric Axelsson.
Det var otroligt varmt att spela, solen var stekhet och det var kanske inte den bästa tiden på dagen att spela fotboll på men med mycket vatten tog vi tag i vårat spel och gick segrande ur match 2. Vi vann med 3-1 efter ett mycket bättre insats, av alla!! Riktigt roligt! Målskyttar; Robert Gudbjörnsson, Lars Karlsson och Fredric Axelsson.
Den tredje matchen var en liten final mellan ett mixat lag från El Salvadors sida, killar från både Santa Tecla och San Salvador. De toppade alltså laget i sista matchen! Det var inget vi oroade oss för och fortsatte med våran uppställning och strategi! Det såg bra ut! Men El Salvador tog ledningen med 1-0.
Före matchen sa domren att tiden kommer vara 2x10 minuter.. Efter tio minuter blåste han av matchen och sa att matchen var slut.. Vi fick alltså inte 10 minuter till för att utjämna. Det var en väldigt rolig förmiddag och superbra spelat av alla :)
En liten extra eloge till våran egen målvakt, Malte Johansson för en stark instast trots en streckning i första matchen!!

Efter all fotboll var det lunch på skolan och det bjöds på skaldjur, räkor och musslor. Gott!
På eftermiddagen blev det lugnt och skönt. Vi fick lite ledig tid och vi åkte till ett bostadsområde med allmän pool och basketplan! Alla var glada för att få tillbringa tiden vi ett sådant ställe efter en rolig, händelserik, intressant med också en tuff vecka!
Nu ikväll har vi ätit som vanligt och skrivit i våra dagböcker/blogg och tagit det lugnt :)

Nu är det dags att sova! Upp tidigt imorgon för att återigen få uppleva nya spännande saker!!